23 minut v pekle

04.01.2017 12:18

Úryvok:

Takže pojďme přímo k věci. Moje žena a já jsme byly na nedělní modlitební, na kterou pravidelně chodíme, vrátili jsme se domů jako každou a šli spát. A kolem tří hodin ráno jsem byl vzat. Nevěděl jsem, jak jsem se tam dostal, až do té chvíle, než jsem se vrátil a Pán mi to vysvětlil.
Najednou jsem se ocitl ve vězenské cele. Úplně normální cela, jakou by ste si představili. S kamennými zdmi a závorou u dveřích. V té chvíli jsem nevěděl, kde jsem. Jediné, co jsem věděl, že tam bylo extémně, strašně horko. V té cele bylo tak horko, že jsem nevěřil, že jsem naživu. Na chvilku tam bylo světlo, věřím, že Boží přítomnost tam byla kvůli mně, abych mohl vidět vzhled té cely. Ale asi po minutě nastala tma.

Ležel jsem v té cele a najednou nastala tma. Černo černá tma. Temnota, jakou jsem nikdy předtím necítil a to jsem byl v jeskyních a železných dolech. Byla tam temnota, jakou si člověk nedokáže představit. Nějak se mi podařilo se vyplazit ven. Nechali mně jít a já jsem si pamatoval, kde byly dveře. Dostal jsem se ven a podíval jsem se jedním směrem a všechno bylo černé. Jediné, co jsem slyšel, byl jekot. Lidé, biliony lidí, kteří tam ječeli. Bylo to tak hlasité. Pokud jste někoho slyšel ječet, tak víte, jak je to otravné. A když tak ječeli biliony lidí, ani si nedovedete představit, jaký to má dopad na vaši mysl. Nedá se to vydržet. Chceš si rukama zacpat uši, ale je to tak hlasité a nemůžeš se dostat od toho řevu. A ten strach, co tě zachvacuje, je tak neuvěřitelný!

Celú knihu si môžete stiahnuť tu: billwise-23minutvpekle.pdf